Дружествено, търговско и облигационно право. Несъстоятелност
Trade law

При нас ще получите качествени услуги при поставяне основите на нов бизнес.

Ще Ви консултираме по въпроси, свързани с промени в размера и структурата на капитала, промяна в собствеността между съдружници/акционери, подготовка на правни документи - във връзка със свикване на общи събрания на управителните и контролните органи на дружеството, респ. на съдружниците и акционерите. Придобиване на лицензи, разрешителни - необходими за работа в съответните отрасли.

Подготвяме документацията при вливане, сливане, разделяне, отделяне, промяна в правната форма, изкупуване на търговско предприятие и др., както и извършват представителство пред Комисията за защита на конкуренцията.

Изготвяме правен анализ по желание на купувачи, продавачи, както и финансиращи страни по всички аспекти на сделката, предлагаме и представителство при водене на преговори, изготвяне на протоколи, договори за конфиденциалност, писма и др.

Представляваме, съветваме и подготвяме документи  във връзка с ликвидация и несъстоятелност на търговските дружества, вкл. представителство в съда по всички етапи на несъстоятелността на клиенти и в двете качества – на кредитор и на длъжник. Кантората има значителен опит в консултиране на клиенти в качеството на кредитори за обезпечаване на вземанията им при несъстоятелност на техен длъжник.

Изготвяме всякакъв вид търговски договори и участваме в преговори при търговските сделки.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Варна - Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89