УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

С използването на информацията в настоящия уеб сайт, вие декларирате , че сте съгласни със следните условия:

  • Правна кантора "Андреев" не носи каквато и да било отговорност, следваща използването от страна на потребителите на материалите публикувани в сайта.
  • Правна кантора "Андреев" предоставя информацията на база своите знания и опит, но нейното използване не е задължително и се предоставя изцяло на избора на потребителите.
  • Правна кантора "Андреев" не предоставя никаква гаранция за безопасност в следствие посещаване на настоящия сайт или на сайтове, към които има поставени изходящи хипервръзки.
  • Правна кантора "Андреев" не е отговорна за различните интерпретации на информацията публикувана на сайта и всеки потребител, който вземе решение да я използва, декларира и трябва да знае, че извършва това изцяло на свой собствен риск.
  • Забранено е възпроизвеждането, предаването, модифицирането на информацията, публикувана в настоящия сайт с цел комерсиална и публична употреба, освен, ако не е получено писмено съгласие за това от авторите.
  • Нищо от материалите на този сайт не цели да прави сравнение между качеството на работа на настоящата кантора и други адвокати, както и не се обещават конкретни резултати. Този сайт не служи за реклама или за предлагане на услуги за клиенти, а има информационен характер и отговаря на изискванията на закона и етичния кодекс на адвоката.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство на лица от град Варна. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89