Изпълнителни дела

Правна кантора „Андреев” предлага на своите клиенти консултации, изготвяне на възможно най-добрата стратегия и процесуално представителство по изпълнителни дела. Ние сме специализирани както при необходимост от правно съдействие на страната на кредитора, така и при защита правата на длъжника при дела, образувани от банки, небанкови кредитни компании, дружества монополисти като Топлофикация, ВиК, Електроснабдяване.

Когато клиентът ни се явява кредитор, целта ни е по максимално бърз и безпроблемен начин същият да получи своите пари. Ролята ни в този случай е в навременното и компетентно изготвяне на документите по изпълнителното дело, отправянето на искания до съдебния изпълнител за извършването на различни действия като справки, налагането на запори, възбрани, извършване на публични продани и т.н.

В същото време когато клиентите ни са длъжници по изпълнителни дела, тъй като не са редки случаите, в които, при изпълнение на служебните си задължения, органите на принудителното изпълнение нарушават императивно установените законови разпоредби, се стремим да използваме всяка законова възможност за защита на правата и законните интереси на клиентите ни.  

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Варна - Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89