НАЧАЛО
/images/slide7.jpg

Адвокат Стилян Андреев - Варна

 

Правна кантора “Андреев” e сред водещите и доверени адвокатски кантори в град Варна. Благодарение на своя дългогодишен опит, комплексно и коректно обслужване кантората е сред лидерите в сферата на правните, застрахователните, данъчни и финансови консултации, и процесуалното представителство.

Адвокат Стилян Андреев работи в обстановка на безкомпромисно спазване на строги и основополагащи принципи, с цел достигане и поддържане на високо качество на правното обслужване, професионална отговорност, конфиденциалност, коректност, индивидуален подход и лоялност към клиентите. Прилага и поддържа високи морални и етични стандарти, установяване на доверие в отношенията и активно взаимодействие и обратна връзка с клиентите.

Основната задача на всеки адвокат е да осигури отлична и ефективна правна защита на законните права и интереси на своите клиенти. При всеки отделен казус адвокат Андреев предлага най-доброто правно решение, съобразявайки спецификата и конкретиката на всеки отделен случай, като го разглежда не само през призмата на своя опит, но и опирайки се на най-актуалната българска и европейска съдебна практика. 

Адвокат Андреев съветва и представлява български и чуждестранни физически и юридически лица, организации с нестопанска цел и фондации във всички области на правото: дружествено и облигационно, несъстоятелност, вещно право и строителство, административно право и административен процес, трудово право и социално осигуряване, финансово, данъчно и застрахователно право, наказателно право и процес, семейно и наследствено право. Адвокат Андреев извършва процесуално представителство пред съд и арбитраж. Регистрира дружества по Търговския закон, сдружения с нестопанска цел, фондации, консорциуми.

Адвокат Стилян Андреев предоставя на своите клиенти от град Варна и абонаментно правно обслужване.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство на лица от град Варна. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89