НАЧАЛО
/images/slide7.jpg

Адвокат Стилян Андреев

 

Правна кантора “Андреев” e сред водещите и доверени адвокатски кантори в град Варна. Благодарение на своя дългогодишен опит, комплексно и коректно обслужване кантората е сред лидерите в сферата на правните, застрахователните, данъчни и финансови консултации, и процесуалното представителство.

Адвокатите ни работят в обстановка на безкомпромисно спазване на строги и основополагащи принципи, с цел достигане и поддържане на високо качество на правното обслужване,  професионална отговорност, конфиденциалност, коректност, индивидуален подход и лоялност към клиентите. Приложихме и поддържаме високи морални и етични стандарти, установяване на доверие в отношенията и активно взаимодействие и обратна връзка с клиентите ни. 

Правна кантора “Андреев” съветва и представлява български и чуждестранни физически и юридически лица, организации с нестопанска цел и фондации във всички области на правото: дружествено право, облигационно право, несъстоятелност, вещно право, строителство, административно право и административен процес, трудово право и социално осигуряване, финансово, данъчно и застрахователно право, наказателно право и процес, семейно и наследствено право. Кантората извършва процесуално представителство пред съд и арбитраж. Регистрира дружества по Търговския закон, сдружения с нестопанска цел, фондации, консорциуми.

Правна кантора “Андреев” предоставя  на своите клиенти и абонаментно правно обслужване.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ"

Адвокат Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89